Pages

Tuesday, July 27, 2010

Adakah P atau L?

ha.. teka2.. aku ni ada lesen P ke lesen L? hahaha… gile nak kena lempang laju2 minah ni..? opkos dua2 P n L aku de masa amik lesen.. skang ni jadi Pro Driver Drifting.. ada bran? muahah.. repekans sudah…

alar.. dah sah2 pasal gender kan.. hmm,, masuk 5 bulan ni taw je lar.. gender sudah ada.. tapi nak scan awal sangat pulak.. tu namanya gedik teruja nak kena penampar.. hahahaa.. ah! 7 bulan sok baru scan laki ke pompuan..

tapi kalau based on Chinese kalender lar kan.. adalah tetttttttttt… eh bukan.. tu ikut kalender mengandung cina.. aku akan dapat anak perempuan.. amboiii!! kalau anak perempuan suka lar mak dia.. hahah.. sebabnya ai dah survey baju gegirl cumel2 belako wehhhh!!!!

tapi kalau ikut abi dia dok sebok nak lelaki.. eh.. ni aku lom bagi taw dia lagi ni pasal chinese kalender ni.. hahhaa.. tapi apa2 pon..berserah je lar pada Allah.. Dia yang menentukan.. lelaki perempuan kami terima dengan hati terbuka.. janji anak sihat ibu sihat.. dan dipermudahkan bersalin nanti.. aminn..

hmm.. nama dah ada.. kalau lelaki.. F***** M*****.. kalau prempuan N***** W******.. hamik.. hahah.. tapi tak final lagi.. eh.. lama lagi leh pk ye dok..

kita buat yang fenting dulu lar ek.. owh.. btw congrats to Mama Faris n Fahmi.. She already pregnant for 3rd kid.. adik si fahmi lar.. hahaha.. aku abis pantang dia sambung plak.. muahahhaa…

3 comments:

mrs.ecam said...

kui3....scan 3d la wehh leh tau terus muke ank ko ikot spe...hihhihi

Ann GreenStrawberry said...

hahha.. tu lar tapi lambat lagi lar

atty's said...

betui tu ann..tak kesah laki ke pompuan yg penting..sehat ..