Pages

Monday, July 5, 2010

Teman kan pun dah ok..

Salam Isnin uollsss…

Wah! dah isnin dah kan.. sekejapan sangat lar masa berlalu skang ni.. taw2 je dah masuk July.. bulan depan dah Ogos.. pastu puasa pulak.. gulp! aik! dah puasa balik.. tak sedar pun kita kan.. cakap pasal puasa.. aku ada 1 hari je lagi tak ganti lagi.. yang lain2 udah ganti.. mudah2an buleh lar ganti dalam keadaan preggy ni.. insyaAllah pasti buleh lar.. hehe..

Eh.. larik topik pulak…ehhehe..

DSC05157

Hamik muka AGS yang dah muntel2 n tak seri2 lagi ni… haha…natural sudah kan.. hahah… uikk!! pic ni pic semalam… ai temankan Mr.Shyir kat kandang ayam dia.. biasalh.. weekend2 je buleh dok teman2.. tengok2 apa yang patut.. tolong2 apa yang patut.. tolong tengok sudah.. haha.. ye lar… kalau dah gaya gini mana leh wat kerja2 berat kan..paling kurang pun setakat isi2 dedak buleh ar.. nak angkat sorrrrii.. laki ai marah.. wkakakakaa… DSC05158Sementara menunggu Mr.Shyir sibuk dengan anak2 ayam baru dia… aku duduk saja.. lagi pun hujah agak gerimis2 gitu.. maleh acik nak napak berpayung.. eh tapi nyibuk jugak lar.. tengok ayam2 tu berlari didalm reban masing2.. wahh.. hehe…

eh back to the picture.. ada nampak ka itu perut.. hihi.. ye! ai nak bun2 cit2 lar darling.. hihi.. 4 bulan 1/2 gini gaya nya.. kalu 9 bulan nanti camno plak.. hahaha… abaikan background di belakang tu semua… biasa lar nama pun kebun… hehee DSC05162 amik view sini plak… ewah kemain ko lagi kan ann… ingat somel ke… coiiii… perut nak cover kempis2 lagi… wkakaka.. eh tak lar.. ai kan pakai baju hitam.. nampak tecik je lar… cuba pakai maternity tengok!.. harus lah.. membuyong ke depan.. hihi….

hehe.. lega ayam2 dah membesar untuk jualan raya nanti.. caiyokkk suamiku..!! owh! baby also suka bila aku kata nak pi tengok ayam2 abi dia… hihih… mula lar berkuntaw dalam ni.. hihi.

sekian dari vaterinalantiksendiri…

2 comments:

♥ QaseH ♥ said...

wa da nampak tummy dyer,,,,

hehehe,,,tomey daaa

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : hihih....tQ