Pages

Tuesday, July 13, 2010

Warning ini harus diNyahkan..

image hmmm… aku taw korang bermasalah dengan menda alah ni kan… aku pun tak taw napa leh jadi gini.. Maybe sebab url aku ada link dengan website adik ipar aku tu.. maybe juga aku perlu me”remove”kan banner adik ipar aku buat seketika…

Rata2 readers bagi taw yang uols tak leh nak bukak blog aku.. tapi xpe.. ada blog link kat facebook kan… those yang nak baca dari facebook buleh add aku…eh tetiba promote fb sendiri.. apa kes?

ok2 dah.. aku akan cuba selesaikan secepat mungkin… adik ipar aku cakap suh removekan banner dia kat sidebar tu.. nati ku cobak..sama jugak.. aku cari jalan lain.. or ade sesapa nak tolong..? hehe…

stil leh baca blog ni.. tapi korang klik and proceed je… insyaAllah takde virus.. ewahh cam pasti je.. tapi aku hari2 je buat tak apa kot.. hihihi.. mujurrrr…

ok roger out

4 comments:

miEz haNeM said...

ayoo...

virus benda ni..
sabo tau cik anne

Ann GreenStrawberry said...

mizz hanem : ha tu lar... tapi nak wat camne.. sob..sob..

mizz sue said...

SU PUN PENAH JADI CAM NI SBB COPT URL GAMBAR KAT INTENET PAS TU LETAK KAT BLOG..BAHAYA TU

Ann GreenStrawberry said...

mizz sue : owh camtu pun leh kena ek... hmm.. ok2.. rasa dah ok dh kot after remove banner tu