Pages

Friday, July 30, 2010

Award : Award persahabatan 2010

owh.. tQ to pn. Ciare coz kasi award ni kat AGS ni ha…

 

1) bagi pulak award nih kat 5 org yg korang rase ada nilai2 persahabatan yang baik dalam dunia blogging nih

hmm.. kena bagi jugak ke.. ok2 tapi kalau tak cukup ampon ye…

  • Cik Puan Miera
  • Asna Cute
  • Raihana Miss Moscow
  • ArDina
  • Kak Moon Photog

eh.. tetiba cukup 5 plak.. ahaks!

2) Apa nilai persahabatan yg ada pada setiap pada 5 org tu? war2kan

  • Cik Puan Miera :: aku suka si ana ni sebab dia sempoi.. haha.. cam best walaupun tak pernah jumpa.. tapi kalau cakap mmg stok dah kenal lama.. huhuhu.. blog dia yang terawal aku terjah since mula2 terjebak dunia blogger ni..
  • Asna :: si cumel ni very the humble i tell u.. suka tengok dia learn something if dia tak pasti benda tu.. hehe.. keep it up dengan dunia masakan yang baru asna ceburi.. usaha tangga kejayaan kan.. hehe
  • Raihana :: Minah ni aku jumpa tim wedding aku ritu.. dia datang ok..means bukanlah dari moscow datang semata kat wedding aku.. sbbkan dia cuti.. then kebetulan juga BF dia kawan aku satu kelas.. eh..admire kat dia sbb dia gojes bab2 masak ni.. selalu amik n try resepi dia… wakakak.. sampai mak mertua aku pun amik resepi dia taw.. ha rai.. camne tu? hahaha
  • Ardina :: nak kata baru baca blog dia tak jugak.. tapi kadang2 best je citer pasal life dia.. owh she’s pregnant too.. kongsi2 pendapat best jugek..
  • Kak Moon Photog :: ai suka ini kakak… ni juga OP aku masa kawen.. best hokay dengan dia.. 1st time jumpa macam dah family sendiri.. tak kekok langsung… hehe.. kak moon bila mau ketemu seh?

3) Sila gtau apa perkara paling hebat pernah korang buat sebagai sahabat. Untuk kita semua jadikan panduan dan ikutan.

:: Macam2 lar kot..hahaha..kadang2 kita kena juga share serba sedikit ilmu yang kita ada.. walaupun tak banyak. tapi mungkin membantu… macam aku buat resepi ke hapa.. aku tak pandai masak jugak dulu.. tapi bila keinginan ada.. then rasa nak share resepi tu.. aku tepek lar kat blog.. walaupun resepi semua orang pun tau.. contoh cam benda kita tak taw.. kita jadi taw betul tak..? Even.. sahabat dalam cyber je… atleast bila dah lama berkawan..rasa dekat je.. chat comment dan sebagainya.. tak perlu rasa iri hati ke apa… sbb kadang2 apa yang sahabat tu buat.. atas kehendak diri sendiri.. hanya berkongsi dan bukan niat menunjuk2.. sapa kita nak berlagak itu ini.. sedangkan ada yang lagi hebat betul tak?::

:: sahabat yang paling akrab dan sehidup semati dah tentu suami sendiri.. dia lar sahabat, teman lelaki, cinta hati, tunang,suami dan bapa kepada anak kami.. tanpa dia tak mungkin hati ini bisa hidup::(dramatik plak..dush sekali.. hehe)

7 comments:

Raihanna said...

wawawawa...
terharu2...
terima kasih ann....
nanti rai tepek award nie kat blog rai yerp.....
ann..
bila nak belanja rai lasagna ni....
isk...
sumpah den terliur wokeh.....

Ann GreenStrawberry said...

rai: hahaha.. most welcome.. belanja ke balik sini dulu lar.. hehehe... alar kita tak pandai masak macam kamu... ni pun cuba2 hehe

Miss Moon said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh akak terharuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tenks ann ....kamu pun sangat baik secantik org nya ...cantek+baik ...= tervaek

Ann GreenStrawberry said...

kak moon : hehe.. ur most welcome

asna cute said...

Thank you so muchhhhh kak Annn! =)

ehem2 biler nk tunjuk gambar dalam tummy or tummy mummy tue hehe =D

Ann GreenStrawberry said...

asna : hehhe.. tu lar.. ingat nak letak jugak.. tapi asek lupa je nak snap.. muhahahhah

rDnA said...

thanks ann..nnt dna ambik yer..skrg ni kesihatan kureng memuaskan..nnt bla mood tu dtg dna buat k..

THANK YOU VERY MUCH!!!!