Pages

Tuesday, July 6, 2010

Kagum dengan KLS Life..

hmm.. aku ni suka kagum2 sikit.. eh bukan banyak ke? hehe.. uolls kenalkan dengan kimora lee simmons.. seorang model,business women n ibu kepada 3 orang anak yang sentiasa mempunyai kehidupan yang fabulous  sangat2.. sbb tu cam kagum sikit dengan dia.. i mean the way she build the business n her fab life gitu…

aku dah mengikuti cerita pasal dia dah lama.. since kat channel 712 kat astro tu kan keluarkan cerita pasal life dia.. Life at the fab lane.. best je… dari seorang model.. menjadi business women yang sangat2 committed dengan kerjaya dia.. disamping tu anak2 dia pun tak abaikan…

siap ada branding sendiri.. baby phat.. fesyen fab.. ada kilang besar untuk branding dia sendiri… fabulous dalam fesyen… sentiasa update pasal fesyen2 terbaru… ada juga unsur2 positif dalam cerita kehidupan dia yang aku rasa kita buleh cedok sama.. cam kerjaya dia as business women tu kan… dia sangat2 mementing kualiti.. walaupun cerewet tapi akhirnya hasil yang diinginkan sangat terbaik.. sapa2 yang kerja bwah dia mmg kena semangat tinggi betul lar… hmm.. those yang tengok citer dia mungkin tahu kan…

Dia juga selalu buat pertunjukkan fesyen.. means memperagakan branding baby phat nya ke atas pentas peragaan.. kadang2 anak2 sendiri jadi model bagi branding tu.. wahh!! best2… dia kalau kata NO is NO.. YES is YES.. aku bukan apa.. suka tengok dia.. walaupun dia berketurunan mix asian – africa america.. tapi dia sangat cantik… hehee

seorang ibu kepada 3 orang anak.. dengan husband pertama russel.. dia ada 2 orang anak perempuan.. aoki n Ming… menjadi ibu yang sangat mementingkan anak2.. mengajar anak menjadi dewasa.. tentang fesyen.. dan macam2 lagi.. then after perkahwinan dia n russel berentakan.. dia kawen pula dengan Djimon’s.. hmmm sngat2 low profile.. dalam cerita dia tu tak tunjulkan hubby nye sangat… lebih kepada life story of her n kids lar…

now.. they have happy family together… what can i say is.. “She’s Amazing n Fabulous..!!”.. dah menjadi rutin aku plak.. bila dah tengok citer dia tu.. nk tengok lagi dan lagi.. heeh… seronok pulak.. sikap2 perfectionist dia yang kita boleh ikut… jadi business women… model.. menjadi ibu dan isteri dalam satu masa…

tapi ini hanya suka.. tapi tak lah taksub mana pun.. yang lagi kita kagum.. adalah ALLAH swt…. dia lar yang dikagumi.. kerana Allah… kita semua ada dimuka bumi ini…

Sumber pic adalah digoogle and kls.com

3 comments:

ciare (^_^)v said...

ann, since smalam kan bila nak masuk blog ann dia akan ckp 'this site may harm your computer. click ok to continue'..emm lebih kurang gitu laa..adekah wujud virus di blog kamu cayang?

atty's said...

suka gak layan citer pasal dia

Ann GreenStrawberry said...

ciare : hmm.. xtaw lar.. sbb url ann ni ada link ngn adik ipar ann punya website.. sebb benda tu datang dari situ... tapi rrasanya takde virus pulak. ok je.. hehe...

ktys : ha tu lar.. suka layan jugak