Pages

Thursday, July 8, 2010

cukup sampai disini..

Betapa kecewanya hatiku tatkala perlawanan German dan Spain yang ku sangakan akan ke final team favvy tu kalah di tangan Spain.. caiittt!! kecewa sungguh..

xpe2 for me.. Germany stil the best even tak sampai ke final.. tapi pencapaian sebelum ni amat2 lah memuaskan dan cemerlang sekali… kebanyakan games sume menang.. dan banyak 4 gol je kan setiap perlawanan.. tapi ok pe.. apalah sangat setakat Spain tu masuk 1 gol je.. tu pun nasib je tu.. kalau tak German pun dah gol jugak… cuba kalau satu sama.. pastu g penalti.. ha. ha.. camno? hihi…

ekceli games malam tadi tu pun aku tak tengok..Mr.shyir yang beria kunci jam.. pastu bangun tengok bola.. siap kejutkan aku ajak teman dia tengok bola.. sudahnya.. zzzzzzzzzzzzz.. aku tido dia layan bola sorang2.. huhuh… tak larat mata ni nak bukak.. tengok ulangan sudah….pastu games dah abis… laki aku cakap “ yannggg… German kalah…!” yang aku “ owh yeke… dah agak dah.. tu sebab tak nak tengok(mata pejam tapi layankan je sang suami tu)”. Mr.Shyir siap xbeleh tido.. huahauhua… kesian.. xpe2.. German tetap dihati ok.. ecehh!

ni sume gara2 si sotong Paul tu.. haisshh!! kenapa ko wujud sootttttttttoonngg!!! ada yang aku masak sotong goreng tepung kang..yelar.. ramalan dia yang sebelum2 ni sume betul k! cissssss.. xsuke…

tapi apa buleh buat.. Spain n belanda akan terus ke final.. skang ni.. tinggal Uruguay vs German pulak untuk rebut tempat no.3.. fuhh!! suspen jugak.. hehehe.. mintak2 german menang lar…

untuk penyokong SPAIN.. tahniah lar wokk!!! dapat masuk final.. pada German.. uolls main betul2 untk 3rd place ni k… tak dapat masuk final xpe.. next WC.. kasi bagi balik main kaw2 punya sampai final.. hehehee…

ok.. malas nak tengok WC dah.. eceh… bleh percayo?!

3 comments:

miEz haNeM said...

tak sangka spain yg menang:(

mrs.ecam said...

ciann sotong paul tu...sume mrhkn die...hekhek

Ann GreenStrawberry said...

Mien hanem : ha tu lar.. xpe german takde rezeki

mrs.ecam : haha.. si sutun tular.. hadoiii...