Pages

Wednesday, July 28, 2010

Nak request lagi lar

Eh.. tadi aku kata nak tepek resepi lasagna tu kan… rupanya pic tu semua dalam laptop kat umah.. lupa nak transfer dalam external ni… buat kat umah sudah…

Memandangkan aku punya Anebeseri yang ke SETAHUN ni tak lama lagi,… rasa macam nak request kat Mr.Shyir lagi lar.. ehehhe

P8080094

Hmmm.. request kek ni lar.. adoii!! terliur pulak aku tengok kek ni ha.. ni kek masa hantaran nikah itu hari.. rasanya mmg marveless wokk.. aku suka giler… nak2 ada strawberry idaman hati.. hahahha… P8080095

eh.. kurus pulak muka aku tu.. yelar.. time ni baru pas malam berinai tu.. baru nak berjimba dengan kek hantaran.. muahahah.. setttaaaapp!! tawww…. “Encik Suami.. boleh saya request semula kek yang serupa dengan ini???” heheh… takde hadiah lain pung xpe.. janji nak kek ni.. hahah..

alar.. request je pong… kalau nak bagi lain pun ok jer.. ni pun secara tak sengaja bukak folder lama lalu terjumpa gambar ni. hahaha…P8140176 nah! amik pic perempuan kurus ni.. masa ni baru seminggu kawen… ko tengok kurus kan… hello!! berat ai masa ni 52kg je taw.. je taws.!!! now!!! hmmm.. cannot say it lar…serammm!! banyak sangat lemak tepu berserta berat baby juga.. ahhaha….

mencik!

2 comments:

cik bunbun said...

nanti lepas deliver pegilah slimming sis. Ahaha. ade org tu blom kawen pon gemoks gaks. *sedang berkata tntang diri sendiri* HAHAHA XD

Ann GreenStrawberry said...

cik bun bun : hahah.. tu lar pasal.. wajib slim2 balik...