Pages

Monday, July 26, 2010

Dari Senawang ke Jempol~~ Wedding Zana & Adiey

Salam Isnin uollss!! amboiii.. liat nye nak bangun pagi2 isnin ni kan. tambah2 kena g kerja… adehh stress! hehe..

Hari sabtu.. mmg da plan nak attend wedding Zana blogger ni..dah dari minggu sebelumnya siap hantar card by hand kat aku.. makanya dengan tulus ikhlas ai menghadirkan diri bersama suami tercinta… owh! pagi tu mmg lengah2 saje.. sebabnya si zana ni bersanding kul 2pm.. apa kes aku nak g awal2.. kang tengah ramai2 tak dapek zana nak lain mokcik yong ni kang…lagi2 family dia pun ai tak kenal nok.. harus lambat attend.. huhu

DSC05502 ni the latest mokcik yong ye.. ada nampak lebarkah..? yes! yes! tak syak lagi.. haha.. ah fedulik! bertolak dari umah pun dekat 1.30pm… muahaha… seb baik senawang jempol ni tak lar jauh mana pong!.. cuma masa kat pilah tu lar kena agak kura2 sikit.. akibat banyak gajah2(lori) yang sedan jalan catwalk.. hahaha.. terpaksa sume kena jadi kura2..

mula2 tengok plan umah ni.. aku pun kompius! oleh kerana aku tanya kat papa camno nak poie.. sudahnya peta langsung tak guna.. haha. redah! jalan simpang Bdr baru jempol – muaddzam shah.. naseb ada signbord ke Gugusan Felda Raja Alias 1-4.. haha.. benti kat simpang ada signboard zana.. wakakka… redah.. jam dah kul 2.30pm dah pun.. selamber.. sampai2 family dah wat acara lucky draw dah pung.. zana plak baru nak makan kat meja beradap tu ha.. salam2 terjah pi makan.. hhaha

DSC05487

oleh sebab tak ramai orang dah… weouls pun makan secara santai2 serta membuat seperti majlis sendiri.. muhaha.. ampon ye zana.. ahkak ko ni mmg gini… bukan reti nak cover2 malu ke hapa.. tema dia mmg belasah je.. ada aku kesah! muaahaha… eh2.. tak lar sampai camtu kan..

ko tengok pic di atas ni.. tak yah cakap banyak.. kata je aku dh chubby.. mokcik yong ni mmg gini.. ni last pakai baju krung pahang ni… eh baju aku tunang ritu.. kain tu ko hengat leh kancing ke? tak main ar.. zip sudah.. ate perut dah besar.. geik gak nak pakai baju kurung.. hamik.. campak tepi dah baju2 gitu..

DSC05488

owh! terasa diri ini almari ok! dush.. eh takpe.. mr.shyir kata tu chubby orang mengandung.. cumel.. ye laki aku yang puji.. orang lain fedulik! baju tu menampakkan aku besar.. zana ko cumel ok.. cung melecung! fink..purple.. amboi temanya… hehee..

apa2 selamat ye zana.. congrats jadi bini orang dah pun.. jaga rumah tangga baik2 ok… eh tangan dia letak atas perut aku supaya dapat berkat baby gak.. hehe. amin2.. perut ahkak ko ni nak mengeras je… bulat sungguh serta senak aku.. hahah.. baby2..

DSC05498

amboiii!!! ko tengok laki aku drive camne.. cam F1 ko.. sebelah tangan lak tu.. ewah! siap perut kempis… wah!! tunggu2.. lepas bersalin aku pun slim semula…

DSC05499 cubaan untuk membuat bibir nipis atau dikenali seksi.. watdehekkkkkkk!… sememeh!.. kami pulang dengan perut yang kenyang.. thank you zana sebab invite weouls.. hehe

4 comments:

ciare (^_^)v said...

bestnyaa masih muat baju itu...hehe

Ann GreenStrawberry said...

ciare : muat2 gitu je... kain tak leh kancing dah..hehe last ever pakai baju kurung dah.. eheh

mrs.ecam said...

hahahhah seksisnyer ko buat bibir gitu...kahak3

Ann GreenStrawberry said...

mrs.ecam : muahahha.. aku rasa lagi seram hado... haha