Pages

Tuesday, June 23, 2009

wedding gift

mornink everbody..hmmm..apa lar aku nk update nie..tetiba takdok idea pulokk..hahaha.. tapi takper meh aku citer pasal tajuk aku kt atas neh..

hmm..mase aku ke vietnam aritu..tah camner tah kecoh pasal wedding aku.so tour guide tu dengor lerh...har kedua tuh tetiba jer dia kasik aku satu parcel..mase tu nk g tour utk day 2 lar..just say thanx lar..cuz bg aku wedding gift ni kan...i tak mintak taw..plz ok..tour guide tuh yg nak bagi.. lagi pun mmg terbaik lar dia layan group aku.. sebb kn aku Tour leader..so byk speciality yg aku dapat lar...hikkss!! coopp!! jgn fikir bkn2 yer...harap maklum...
bungkusan ni aku tak taw ler da yg balut ke apa.
bukak2..handbag..hmmm..not bad.very the fancy taw..hikkss....cun2..anyway,tQ mr. An..
motif pic aku ni plak...cuz shawl ni pun wedding gift gak..minah kedai time aku shopping tuh bg kat aku..tanya aku single ke hapa..aku jawap ar getting maaried..terus dia suh pilih..hasilnya tudung ni mmg senang dipakai ang aku sukakkkk..hehehhe...

anyway...ada sesapa nak bg wedding gift untuk aku lagi..??? sila2 jgn malu yer..hahahaha(dush!!! ade ke org nk bg ko hadiah wehhhhhhhhhhhh!!!..huhuh)


p/s :hmmm...cari idea nk update apo nie..haahhaha,,,

3 comments:

atty's said...
This comment has been removed by the author.
neezareef said...

weh..very the cute arrr beg iteww

Ann GreenStrawberry said...

atty's : macehh222...

neeza : tu lar paseeelll..mihahahhha...