Pages

Monday, June 15, 2009

pick up new baby

jumaat tu jugak aku half day sebab aku kena amik my aunty yg bersalin aritu... biasa lar..klu dah kena berpantang kat umah aku.so kena lar pick up beliau..hubby dia plak byk urusan.nk wat surat beranak baby lagi..so aku tlg lar g amik kat puchong nun na...

so dalm kul 12.30 aku rush ke puchong... kedebak gedebuk..2.30 baru aku gerak balik semban balik... smpai umah..terus setting tempat utk baby dan segala macam lar...dgn si abang meragam2...beli bubur mcd baru nak makan...ngengada since beradik ni pulak...
ni lar si kecik yang baru kuar kat dunia ni ha...ngam2 36 minggu terus kuar..huhuh..xsabar toll...dia cumel jer..tapi pemalash nk bukak mata..asik tido jer lar..haiiiyyyaa!!! nama dia plak sket punya panjang..AHMAD FAHMI ZULHUSNI BIN FAZAL NOOR....ha kao...!!! last2 panggil adik AMI jer...huhu..sonang..

so baby kecik ni akan tinggal kat umah aku nie..smpai mak dia abis pantang..wahhh!!! ari2 lar aku duk ngulit si kecik nie..syookk oooo...hehehhe....

p/s : hmmmmmmmmmm.. aku boleh tengok pembesaran si kecik nie...tempoh ni jugak adalah utk aku praktis utk ade baby sendiri nati..xde lar kekok sgt..ceaaaaaaaaa....!! puihhhh!! alaalal..

4 comments:

I n n z said...

so cumel ouh
:)

Ann GreenStrawberry said...

mmg cumel ler..

mrs.edy said...

bgus ler..
nti bile da ade baby xler kekok sgt..

Ann GreenStrawberry said...

mrs edy : yeahhhh!! itu sudah pasti...heeheh