Pages

Thursday, June 18, 2009

bershopping lagi (day 4)

hmmm..dah masuk day 4 yer...ni hari last..hmm..aku nk wat n3 laju2..nak abiskan citer ni cepat2..malas dah wehh...

okay..pagi tuh breakfast..pastu cabot g benh thanh market balik..cuz aritu tak abis shopping kan..kat sini aku pulun habis..macam2 beli..smpai tak muat tangan nk angkat..tapi bukan aku lar yg angkat..aku sket2 jer..yg len2 aku suh paklanag aku n konco2 yg angkat...muahhahaha..sgt jahat..hikkss!!
scary oooooooooohhhh... tanduk utk bershopping sudah kuar ma...

kat sini pun kena shopping laju2 jugak...cuz kul 3 plak nk kena g airport..harus lah kena pantas..hhahaha...

g balik ke kedai kain tuh..dorang nk repeat beli kain lagik...so aku just lepak tepi..ceaaaa...leh caya ker...?? buleh2..hahah...pastu aku ckp ngn awek kedai nie..yg aku nak kawen...pastu terus dia suh aku pilih mana2 shawl..as wedding gift..hahha..best2 aku sukakkk..tapi malluuuuuuuuuuu..hahahaha....

ni lar awek nie..namanya aku tak taw..buleh?? hahahaa..muka aku dah berminyak bagai tuh...sebab pannnnassssssssss ok...huhuhuhu..

balik hotel..siap2 beg2 pastu kuar balik g lunch plak..huhuh...

p/s: yeahhh!! lagu satu n3 je nih...

4 comments:

atty's said...

suka tgk ann pakai tudung tu , lawa jew..

neezareef said...

ann..awat cam berisi ek..ke teknik pose tu salah..hehehe

mrs.edy said...

ann..best ler asek sopping je..
nk gk try pkai tdg gtu..
ann npak sweet je..
kalo kite pkai..'membulat' ler..
hihihi

Ann GreenStrawberry said...

atty : hmm...yeker? hmm..tak dapek nak detect lar cun ke tak..mihahahahaha

neeza : erk?? berisi ker? hmm...realiti bukan sebegitu..amat2 slim..ceaaaa

mrs edy : best tu best tapi pastu kopak ar..hahahahah...cuba ar pakai..baru taw sweet ke tak..? hehehe