Pages

Wednesday, June 24, 2009

video menarik in vietnam

aritu aku ade kat nk kasi korang tgk video aku kat ho chi minh city tu kan..so skang ni aku tunaikan lar kasi korang tgk..tapi camera aku ni tak canggih mana pun utkvideo nie....alar2 kard jer...haahha...

mase ni tgh cyclo in saigon city..mak aihhh!! byk no moto2..rase cam sesak napas n putus nyawa weh...takot tol..simpang siur motor sana sini...

water puppet show..best giler..walaupun tak faham bahasa dorang..tapi jalan citer tuh dh faham



water puppet intro...



mekong river...luas benar sungai ni...klu terkaram lar bot nie...kem salam lar jawap nyer..

hmmm..so far ni je lar kot aku tempek video..cuz nk upload sket punya lambat gilosss!! hahahaha...nati aku kuarkan lagi n3 yg random2 pic aku kat sana....

3 comments:

atty's said...

takut tgk sungai..tu..luas..

mrs.edy said...

255 blok tanah merah,17700 ayer lanas,jeli,kelantan..

nasi minyak..nasi minyak..

Ann GreenStrawberry said...

attys: ha tu lar kak..takott... tapi mase naek smpan tu lagi extreme...hhuhuh

mrs.edy : huiiss!!! shhhhhhhhhhhh...