Pages

Friday, June 19, 2009

shopping time lagikk...

semalam kan aku pi kl kan..?? aku kerja tak tipoooooooooooooooo....!! seyes niehhhh....hehehe... pagi2 cam bese ar..ingat nk kuar awal kul 8 gitu..dah tu aku tersekat kat umah sbb kan si fahmi tuh...adeehh!! dah terlambat pi pickup mr.Shyir...hehehhe...apa lagi...zasss lar daku kan...hehe...

pick up mr.shyir terus gerak ke penjara kajang..antar kayu ukir utk di repair..yg aritu nye dah ok..cuma kena repair sket...pastu aku plak nak amik sekali barang2 ukir yg aku tempah aritu..hmmm..nati lar aku kasi tunjuk baru tu kat uolss.. i lupa lar nk amik pic..heheh...

setel tuh..g pejabat pos sat..and zass ke plaza permata tu..cuz aku nk pi amik sign sijil utk ahli2 Silara tuh...hmm..setel yg itu...g menara Dato' Onn plak...amik lesan TG aku yg baru + lesen company...dalam kul 12 lebeh setel sudah kerja daku..hehehe...lepas tu..aku berjimba larmeng"complete"kan mission yg tertunggak kan..??

zassssssss... lagi sekali g Time Square..hmmm..amat rambang mata ooooo di sini..heheh llalalala...dah tershopping jugak lar(what?? ter?? tak de makna ar ko Ann..) ahahhahaha.... ye...Mr.Shyir ni yg lebih shopping dari aku yer.... hmmm..biasa lar kan... eceeehhh!! (ekceli..2 2 kaki shopping...hahahahah..kantoi sudah..)
Mr.Shyir pilih2 baju nak buat barang hantaran..
maaf kualiti gambar tidak memuaskan..miahahhhaa...
dia grab kat sini sket pnya banyak..aku?? illekkk!! takper akan ku tuntuiit nati...ha!! bukan men...suh amik pic dia kat Samuel Kevin niha...blog saper ni??

hmm...penat lar weh explore TS nie....mcam2 benda lar aku nampak dan berkenan..sempat ar aku grab2 apa yg patut..sangat sukeeeeeeeeee...hahaha... dah penat jalan tuh..terjumpa FISH SPA...

hmmm...ko taw tak bape hengget fish spa nie...??? hanya rm5 untuk 15 minit sajork.....yess!!! rm 5 .... kat level 4 or level 3 aku tak hengat..tapi dekat dgn kedai kasut sport tuh...hmm..sgt suka kerana murah amekkkkkkk...!! hehehe...
ikan2 ni menggemari kelazatan sel2 mati di kaki Mr.Shyir..mihahhaha..aku tak faham kenapa..
dan kaki aku..hnya sket2 jer...tapi ikan2 ni besar2 weh...takot aku mula2 nak masuk kaki...terlmpau kenyang gamaknyer..hahahah... tapi rase lama woo..15 minit tuh....hahahah..
ohh nooo!!! sweet nya kami...mihahhaha(apa?? tak suka...hmm....sila lar ke blog lain klu tak suka..ghahahahahah)

lepas fish spa tu..smbung shopping lagi...g cari kasut2 aku..perghhh!! punye lar susah nak cari kasut yg aku berkenan..ada2 tapi harga dia pulak melampau..walau pun tak berapa hebat...hmmm last2 aku singgah ke LAVENDER...kat ground floor... terus grab disitu...
dah takder keja..tgu kasut aku yg cantek itu..hehehe
cubaan kasut..hehhehe...santeek n i lykeeee...
cubaan utk pic poyo...hahhaha....hahaha
kali ke 2..kasi zoomm..hehhehe..nampak2..hohoho....
eh..?? tetiba cm horror lar pulak..hehehehe

dan mempersembahkan kasut yg daku idamkan?? huhuh...
4 inch...harganya rm70 sajer...after less ye kawan2...huhuhuh... kekdah nye nk sama tnggi ngn Mr.shyir..akan tetapi nan ado tingginyer..hahahahah.... sedap weh kasut ni walaupun tgi amek..lembut jer tapak tu..tak sakit ye kalu berjalan.. cuba teka..aku beli kasut nie utk even apa? haa..teka ar...heheheh..

p/s: ada beberapa mission yg belum complete...hmmm...tapi alhamdulillah...melihat progress nyer..heehhe..aku sukak....lalalalalal..

4 comments:

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

harusla utk event kahwen..
hehehe..
pandai tak sy?

mrs.edy said...

ni mesti untok hntran??

atty's said...

ann lawanya kasut gold tu..

Ann GreenStrawberry said...

oshin : heheh..pandai nye kamo nie..hehhe

mrs edy : kasut bukan untk hantaran tapi utk nikah..hehhe

attys : yeaahhh!! ann suka kasut tuh...