Pages

Tuesday, July 14, 2009

i love my eyes

Apasal aku tempek pic nie? motip nyer... ahhhh..xde motip...just nak show off mata aku yg besar tuh...bukan nak sebut dolly2 nie..cuma skang ni aku berjinak2 dgn mekap alar arabic...cuz aku suka..huhuh... makanya aku mendpatkan tutorial kat youtube pasal arabic mekap nie.nice n sntekkkkkk....
jgn nk komplen pasal kulit muka aku tu..aku taw aku tak santek...tak licin pun...bese2 jer...miahhaha... btw.aku suka eyeliner tebal2..hehheehe...

p/s: anybody dah dapat kad aku...

7 comments:

Miss Moon said...

Ann , mata ann mmg sesuai sangat wat make up ala arabic tew .

Ann pun suka tgk make upkat you tube ek ...sama la kak moon pun suka lebey2 lagi michele pham nyer video

akak dah dapat card ann

ciare (^_^)v said...

ya ampun ann...comei sgt mata kamu...tapiiiiii...



nape minat kite serupa?? hahah! i just made the same arabic eyes like u did last weekend..hehe..tp lupa sihh mau snap pictures ;)

suke jugakk arabic eyes n also mentengok tutorial di youtube :)

miss hirose said...

ann cantiknye lens tu..
kat mne ek bleh dpt??
nk pki gak..
nmpk cumel je ann pki..

mrs.edy said...

ann chantek lor...
nk make up gtu gak..
mate kamo sweet..

Ann GreenStrawberry said...

miss moon :halamak....yeker? mmmm..saje mengetest wat arabic tew..mihaha..ok2 kak..pastikan smpai dirumah saya..kamo org penting meh..hhihih

ciare : hissshh...asal kita asik same je ni..mihahahha...tu lar..duk mentengok video jer..best woooo...

miss hirose : lens tu ann beli kat time square...kat on9 pun ader...try search blog geo lens...tapi kat TS tu tak ingat plak kat level mana..level 4 kot..

mrs edy : boley jer make up gitu..meh kita blajar kat utube k.. mekap set tak yag gempak2 guna apa yg ado jer...

neezareef said...

ann pkai eyeliner yg camne
dah cuba lom yg maybeline baru eye gel tu..perghh msti santekk wokk ko wat mata arab cmtu pkai eye gel tu

Ann GreenStrawberry said...

neeza : kak.. ann pakai yg cap ayam brang mekah punye aka made in arab saudi..tapi mmg terbaik hasilnya...syok gak..tu lar ingat nk beli yg maybeline nye tuh..blom terjah watson lagi nie...