Pages

Thursday, July 30, 2009

rindu gadis2 ini

wah..tetiba wat statement rindu lagi... hmmm..aku duk godek2 folder dalm laptop nie..sekali jumpa plak pic wedding kawan aku..maysarah...
kawan since sekolah teknik port dickson dulu...tahnun 2003/2004...
kawan sesama enjoy..sesama kawad...dan banyak lar kan...
kawan2 yg len pun ak u rindu gak..sbb mereka ni amat best....
aku blom lagi citer zaman persekolah aku ni camner..
best ke tak? poyo ke tak? gedik ke tak? isshhhh...byk lagi ar...
tapi nati lar satu2 aku update...
so preety.. (aku ng may lar.hehehehe..) dia sgt kurus ketika kawen ni.. dulu chubby gak lar..
ni hubby dia..helmi namanya..ecehhh..aku plak intro...
bila aku dah godek2 tuh....tetiba je lar nak n3 kan...
bukan apa..excited nak jadi mummy ann nie...ecehhhh!!...
ekceli kawan aku..maysarah nie dah pregnant 9 weeks..
so agak teruja lar jugak...sebelum aku taw dia pregnant..dia ada lar tanda2 bg taw yg dia tak period 2 weeks..aku suh pi cek..sekali cek..betul dah peknen...
wahhhh..gembira nokkkk..camner tak gembira..setelah lebih 6 bulan nk tgu permata tu..akhirnya diberi rezki jugak...

dia kawen 22 November 2008...so aku pi...konvoi ngn dak skul aku..
ramai ar jumpa budak2 skolah nie..happy jer...
hmm..tapi tak taw ar..kawen aku ni budak2 ni datang ke tak..
aku mmg dah invite...insyaAllah..ada rezeki jumpa lar...

may ni kira pemes gak kat skul...(oiiitt..mai pemes tak? mihahaha)
hmmmm...dah citer mai plak..lari tajuk ni...

meh aku citer pic bawah nie...
ni rakan2 satu blok asrama dulu, satu floor...lain2 dorm..hehee...mish u girls..
ada yg bertunang..dan ada yg nk kawen dah...(aku ar tuh..mihahahah)
seronok lar jugak jumpa kawan2 lama tuh..bertahun tak jumpa since abis skul..
cam reunion dah aku rase..
ni bff jugak lar...geng2 haruk pikuk..geng tido kat prep..geng fly2..geng memekak..gediks2..
geng2 yg kena marah ngn warden men mercun mase bln posa..geng2 kaki ponteng g surau..miahhahhaa...nakal sungguh aku waktu..seyes wehh..nati aku citer lanjut pasal nie..
ni plak geng2 budak pandai.dorang asik study jer..cehhhh..aku ni universal..ahahhahha...

ishhh...giler rindu ngn gurls2 ni...nati aku story2 lar zaman sekolah aku...
nak kena ricky balik pic2 lama..tah mana aku humban benda2 tuh...ehhehe

btw...congratulation MAYSARAH dan SUAMI...Allah memberi rezeki yang tak ternilai harganya untk kamu..jaga kesihatan n baby...i wanna be mumyAnn..hikksss.. jagn lupa dtg wedding aku..
sayang ko may...

p/s : harap2 aku pun dapat zuriat seperti kamu..aminnn...

3 comments:

Hanani said...

bestnya dpt jumpa member2 lama kan?rindu gak kat member2 kat teknik tg ampuan afzan..huhu

Ann GreenStrawberry said...

yup2...betul2...

elmesara said...

uit..thanx a lot ain
ak br je bc n3 ko ni...sebok kan..
jd xde ms nk buka blog n da mls sbb sebok bukak cafe kt fb..haha
hm..terharu seh ngat zaman skola kite dulu..
ni sumer jasa fazalll..klu x die paksa ak msk kawat, kompom x kenal la ngn korg sumer..
bes moment yg xkan pernah ak lupe adlh zaman kite bersama dulu
semoga kite sm2 dpt menggapai pe yg kite impikan..
moga cpt2 dpt baby k..
love u too..so much